Beruházó

A Biggeorge Property Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztője

Több, mint 500 átadott lakás boldog tulajdonosának ajánlásával.

A Biggeorge Property Zrt. tevékenysége során, fő küldetésének tekinti, hogy az általa megvalósuló beruházások, minden tekintetben maximálisan megfeleljenek ügyfelei igényeinek.

A Biggeorge Property Zrt. ingatlan fejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel foglalkozik.

A cég tevékenysége a lakó, hotel és kereskedelmi ingatlan fejlesztésekre egyaránt kiterjed. A társaság az elmúlt évek során széles körű tapasztalatot szerzett az ingatlanfejlesztés minden szegmensében.

Vállalatunk az új ötleletek kigondolásától a projektek felkutatását és előkészítését követően, a lebonyolításig részt vesz a fejlesztésekben. Pénzpiaci kapcsolataink pedig stabil anyagi hátteret biztosítanak a fejlesztéseknek.

Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységeink emberek ezrei számára teszik lehetővé, hogy mindennapi életük helyszíne harmonikus és praktikus legyen. Mindebben kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező, folytonos újításra törekvő ingatlan, műszaki és pénzügyi szakértők állnak rendelkezésre.

Megbízhatóság és értékteremtés

A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaságként több, mint tíz éve a hazai ingatlanpiac meghatározó szereplője.

A társaság az elmúlt évek során széles körű tapasztalatot szerzett a telekfejlesztések és a speciális, infrastruktúra jellegű fejlesztések megvalósítása során is.

Legnagyobb értékeink a kreativitás és piacismeret, melyeket jövedelmező, az épített környezet fejlődését szolgáló projektek szolgálatába állítjuk. Magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztőként számos lakó, iroda, kereskedelmi és logisztikai projekt sikeres megvalósítása fűződik a nevünkhöz. Büszkék vagyunk arra, hogy projektjeink emberek ezrei számára válnak mindennapi életük kellemes és praktikus helyszínévé.

Minőség

A Biggeorge Property Zrt. tevékenysége során mindig szem előtt tartja, hogy a felhasználói igényeknek maximálisan megfelelő, kiváló minőségű, kényelmes és szerethető épületek szülessenek. A végeredmény pedig – legyen bár szó lakó- vagy irodaépületről, kereskedelmi vagy logisztikai projektről – minden esetben ezt az egyszerre professzionális és emberközeli szemléletet tükrözi. Ügyfeleink visszajelzéseit kiemelten kezeljük, ennek figyelembevételével tervezzük és alakítjuk ki otthonainkat.

Tapasztalat

A több mint 10 éves ingatlanfejlesztői múlt és a széleskörű tapasztalat mellet, kíváló szakmai felkészültséggel rendelkező, folytonos újításra törekvő szakemberek állnak az Ön rendelkezésére. A Biggeorge Property Zrt. által megalkotott minden egyes épület magán hordozza ennek a professzionális hozzáállásnak a jegyeit.

 
 

Ajánlatkérés

Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot értékesítőnknél, hogy személyesen segíthessünk kiválasztani az Önnek legjobban megfelelő lakást!

 

Rácz Tibor

Rácz Tibor
Értékesítési csoportvezető
+36 70 454 50 50

racz.tibor

Csüllög Patricia

Csüllög Patricia
Vezető értékesítő
+36 70 454 30 32

csullog.patricia

Értékesítési iroda Bécsi Corner
1025 Budapest, Szépvölgyi út 6.

Nyitva tartás H-P: 9:00-19:00
Előre egyeztetett időpontban

Telefon +36 1 225 25 20