Ha biztonságos és megbízható online kaszinót keres, amelyet a világ bármely pontjáról élvezhet, akkor a magyarországi Energycasino a megfelelő választás. A 2013-ban alapított oldal vonzó színvilággal és elrendezéssel rendelkezik, és különböző fejlesztők játékait tartalmazza. Több pénznemben is játszhat, köztük magyarul is, így egyedülálló és hiteles játékélményt nyújt. Az oldal egyike azon kevés online kaszinóknak, ahol magyar nyelven is lehet játszani. Az ország kormánya eltökélt a szerencsejáték-ipar szabályozásában, és lépéseket tesz ebben a tekintetben. Jelenleg a kormány ugyanazokat a szabályokat fogadta el az online szerencsejátékokra vonatkozóan, amelyek a fizikai létesítményekre is vonatkoznak. Magyarország kormánya azonban lépéseket tett az online szerencsejátékokra vonatkozó szabályozás szigorítására, és csak helyi cégek számára engedélyezi az engedélyek kérelmezését. Továbbá, minden online működő vállalkozásnak legalább három éve bizonyítaniuk kell, hogy offline is megbízhatóak. A magyarországi játékosok számára a legnagyobb vonzerőt az jelenti, hogy számos online fizetési módot használhatnak. Az e-pénztárcák és a hitelkártyák egyaránt kényelmesek és biztonságosak, sőt, a nyereményt még aznap ki is lehet váltani. Emellett a kriptovaluta kiváló módja az online kaszinószámla finanszírozásának, mivel gyakorlatilag bármilyen kriptovalutát használhatsz a játékszámládra. Akár hitelkártyával is befizethetsz, ha nincs bankszámlád Magyarországon.

Aktuális projektjeink

Waterfront City

A Waterfront City Óbuda szívében, a III. kerületben a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és Bogdáni út által határolt helyszínen, 5 hektáron helyezkedik el. A Waterfront City páratlan módon megőrzi a múlt hagyományait. A kémény és műemlék épület megtartásával és felújításával visszaadja a terület egykori hangulatát.


Westside Residence

A több mint 3500 m2 alapterületen megvalósuló fejlesztés az előzetes tervek alapján 206 lakást, 10 üzletet és az itt lakók kényelme érdekében 229 személygépkocsi parkolót foglal magában.

A Projekt lokációja minden szempontból ideális, hiszen Budapest egyik gyorsan fejlődő kerületének népszerű pontján található, közel a belvároshoz és a Váci úti iroda folyosóhoz.


Emerald Residence

Az Emerald Residence több, mint lakóépület: egy újonnan épülő 4 csillagos hotellel együtt megvalósuló komplexum, így szélesebb körű szolgáltatások gondoskodnak az itt lakók kényelméről. Az épület Budapest szívében, az V. kerületben lévő Petőfi Sándor utcában található.

A megújuló Szervita tér és Szent Anna templom közvetlen szomszédságában helyezkedik el, karnyújtásnyira a főváros legnevesebb épületeitől, a pezsgő kulturális és éjszakai élet centrumában. Autóval vagy gyalogosan szintén kiválóan megközelíthető: a mindössze két perc sétával elérhető Deák tér a főváros három metróvonalának, valamint számos busz- és villamosjáratnak a középpontja.

Az előregisztráció már elkezdődött a www.citycollection.hu oldalon keresztül! Az értékesítés hamarosan indul!


Németvölgyi Residence

A XII. kerület városközponthoz közeli részén található, 1,6 hektár alapterületű telek kiváló közlekedési adottságai mellett egyedülállóan zöld környezetet biztosít leendő lakói számára. A Lakópark jelenleg a tervezési fázisban tart, amelyben 41 lakás kerül majd kialakításra.


Sasad Liget 6

A nagy sikerű korábbi ütemek után elindult a Sasad Liget 6. üteme. A területen 6 épületben összesen 180 lakás épül, valamint 6 üzlethelyiség is kialakításra kerül a lakók igényeinek maximális kiszolgálása érdekében.


Elisabeth Residence

Budapest történelmi negyedében, mindössze 250m-re a Gozsdu udvartól és 50m-re a turisták által oly kedvelt Kazinczy utcától épül majd meg ez a modern, befektetési célokra is tervezett társasház, mely a Dob utca 34-36-ban található. A környék különleges imázsához egyformán járul hozzá a történelmi hangulat és a romkocsmák trendi, fiatalos világa. A Budapestre érkező látogatók előszeretettel választanak ezen a környéken szállást maguknak.

Ezért is terveztünk erre a helyre olyan lakásokat is, amelyek a rövid- és hosszabb távú bérbeadásra kiválóan alkalmasak, így értékálló, jó hozamú befektetési lehetőséget jelentenek.

Különleges nagy teraszos lakások a tetőn és nyugalmas belső udvar jellemzi az épületet, míg extraként üzletek kerülnek kialakításra a földszinten.

Az értékesítés 2016. első negyedévében kezdődött el, melynek során a lakások mindegyike vevőre talált már.

 

Ajánlatkérés

Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot értékesítőnknél, hogy személyesen segíthessünk kiválasztani az Önnek legjobban megfelelő lakást!

 

Rácz Tibor

Rácz Tibor
Értékesítési csoportvezető
+36 70 454 50 50

racz.tibor

Csüllög Patricia

Csüllög Patricia
Vezető értékesítő
+36 70 454 30 32

csullog.patricia

Értékesítési iroda Bécsi Corner
1025 Budapest, Szépvölgyi út 6.

Nyitva tartás H-P: 9:00-19:00
Előre egyeztetett időpontban

Telefon +36 1 225 25 20