Átadott projektjeink

Sasad Liget 1

A cég nagyszabású, több ütemben megvalósuló lakófejlesztést indított a XI. kerületi Beregszász úton. A fejlesztő és a tervező, Zobóki Gábor szándéka és a terület beépítettségi aránya lehetővé tette, hogy a környező családi házas utcákhoz alkalmazkodva a kertvárosi jelleg megőrzése az új épületek, közterek kialakításakor is megmaradjon.

A Sas-hegytől délnyugatra fekvő lankás dombhát – Sasad – kertvárosi lakóövezetében, a Beregszász, a Rodostó és a Nagyszeben utca által határolt, több mint 13 hektáros területen valósult meg a beruházás első üteme. A lakóházak között hatalmas, mintegy 3500 négyzetméteres park áll a lakók rendelkezésére. A 2008-ban átadott, 5 különálló épületben összesen 215 lakás került kialakításra.


Sasad Liget 2

A Sasad Liget második ütemét a fejlesztő és a tervező, Óbuda Építész Stúdió a nagy sikert aratott első ütem koncepciójával összhangban tervezték meg. A beépítettségi arány és a hatalmas összefüggő zöld területek aránya ebben az ütemben is a természetközeli, kertvárosias jelleg megőrzését szolgálták.

A közel 13 hektáros terület szín- és formavilága tekintetében a megújulás volt a vezérelv, s olyan beépítési terv került kialakításra, amely a lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodik a környezet adottságaihoz. A 2011-ben átadott lakóépület együttesben, összesen 275 ingatlan került átadásra.


Garibaldi 4

A Garibaldi 4. luxusingatlan Budapest pénzügyi negyedének szívében helyezkedik el, a Parlament és a Duna-part szomszédságában. A kiváló megközelíthetőséget a 2-es metró, valamint az épület közvetlen közelében megtalálható busz- és villamosvonalak biztosítják.

A Biggeorge Property City Collection sorozatának első tagja a teljeskörű átalakítási és felújítási munkálatok befejezése után 2009-ben került átadásra. Az eredetileg bankszékháznak tervezett épület a környező házakkal egyidőben, 1904-ben készült, Hubert József tervei alapján. A felújított szintek és a ráépített emeletek egyszerre hordozzák magukon a régmúlt és a kortárs idők építészetének stílusjegyeit. Megőrizve az eredeti, impozáns ornamentikát, a hajdani állapotba visszaállított kőlépcsőházakat és folyosókat, a részleteiben kidolgozott kovácsoltvas elemeket, a hatalmas ablakokat és a lenyűgöző belmagasságot, az ingatlan az egyszerre elegáns és modern életvitel méltó színhelye.


Bécsi Corner

A 2009 derekán befejeződött építkezés és átalakítás során mintegy 7.300 m2, a legmagasabb műszaki igényeket is kielégítő iroda, valamint közel 3.000 m2 vendéglátó és kereskedelmi terület épült fel. A védett műemléki épületek homlokzatainak és főbb stílusjegyeinek maradandó értékként való megőrzése mellett a kor elvárásaihoz igazodó belső kialakítást, valamint a magas színvonalú gépészeti technológiák testreszabhatóságot biztosító szempontjait is szem előtt tartottuk. A tulajdonos és az üzemeltető egyaránt kiemelt figyelmet fordít a környezettudatos technológiák és eljárások alkalmazására, valamint az épület műszaki tartalmának fenntartására, folyamatos korszerűsítésére.

Az épületegyüttes legmarkánsabb tagja a múlt századi iskolaépület, amely klasszicista homlokzatával az egész tér látképét erőteljesen meghatározza. Mögötte, a Bécsi út felőli oldalon bújik meg a háromszázéves, kétemeletes barokk Serház, amely a restaurálási munkálatoknak köszönhetően végre ismét hajdani fényében pompázik. Mellette egészen a Sajka utcáig hagyományos, földszintes óbudai házak állnak, amelyek az irodaház átépülésével együtt szintén megújultak. A küllemében a régebbi épületek vezérvonalaihoz igazodó új irodaszárny a Lajos utca Sajka utca felőli oldalán épül meg. A házakkal körbevett területen a huszadik század fordulójának Óbudáját idéző belső tér kínál kiváló kikapcsolódási lehetőséget a pihenésre vágyóknak.

A fejlesztés sikerét igazolja, hogy számos jelentős hazai és nemzetközi vállalkozás választotta székhelyéül. Így irodabérlőink között megtalálható az Audi Hungária, Biggeorge Holding, az Otthon Centrum és a LEGO, míg kereskedelmi és vendéglátó egységeink jelenleg a Budapest Bank, a Drogerie Markt, a Vapiano és a Chef Parade használatában állnak.

A Bécsi Corner 2010-ben a XII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton elnyerte a Magyar Ingatlanszövetség különdíját, 2011-ben a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán pedig első helyezést ért el műemléki kategóriában.


Parkway Offices

A Parkway Irodaház Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területén, a Könyves Kálmán körúton, a város egyik legnagyobb egybefüggő zöldterületének szomszédságában helyezkedik el. A Népliget mellől gyorsan és egyszerűen elérhető mind a belváros, mind pedig a Ferihegyi repülőtér, valamint az M5-ös és további autópályák is. A 3-as metróvonal, az 1-es villamosjárat és a Volánbusz pályaudvar közelségének köszönhetően a Parkway Irodaház emellett a tömegközlekedést előnyben részesítőknek is kedvez.

A környék a Váci út mellett Budapest másik híresen dinamikusan fejlődő irodapiaci folyosólya. Az elmúlt években itt talált új székhelyére a Magyar Államvasutak, az Allianz és a Magyar Telekom is, emellett számos bériroda fejlesztés valósult meg, illetve áll előkészítés alatt.

A két ütemben, 26.300 négyzetméteren megvalósított, 2009 közepén átadott „A” kategóriás irodaház a legmagasabb minőségi elvárásokat is kielégíti. A tervezés során az emberközpontú, élhető és élvezhető terek kialakítása volt az elsődleges szempont. Az átgondolt alaprajz és a funkcionális térszervezés számtalan lehetőséget biztosít a bérlők számára. Az épület műszaki paraméterei rendkívül nagy ültetési sűrűséget engednek, de lehetővé teszik a szellős, tágas belső irodák kialakítását is: mindenki a saját igényei és szükségletei szerint, rugalmasan alakíthatja ki irodáit egy szinten belül, 200-tól akár egészen 3500 m2-ig. A legkorszerűbb technológia mellett egyedi megjelenést és letisztult formavilágot képviselő épület a legmagasabb szintű szolgáltatásokat vonultatja fel. Az üveghomlokzat a légies hatásért felel, a padlótól a mennyezetig húzódó üvegfelületek pedig szabad kilátást biztosítanak az itt dolgozóknak.

A Parkway Irodaházat a projekt befejezését követően a Raiffeisen Ingatlan Alap vásárolta meg a fejlesztőtől.


Audi Logisztikai Park

Az AUDI Hungária győri tevékenységének bővítése egy önálló, az AUDI előírásainak megfelelő, gyárterületen kívüli logisztikai központ megvalósítását tette szükségessé. A beruházást az AUDI Hungária igényei alapján, testreszabott fejlesztés keretében az A-K Építőipari Kft. és a Biggeorge Property Zrt. vegyesvállalata valósította meg, majd adta az AUDI Hungária használatába, hosszú távú bérleti szerződés alapján.

A győri ipari parkban 22 hektáron összesen mintegy 74.000 m2 bérbeadható alapterületen elhelyezkedő épület átadására a hosszas tendereztetést, valamint a rendkívül feszített tempójú kivitelezést követően 2013 nyarán került sor. A közvetlen vasúti kapcsolattal rendelkező, elsősorban a járműgyár működését biztosító logisztikai központ üzemeltetési feladatait a Panopa Logistik látja el.

A projekt finanszírozó partnere az Unicredit Bank Hungary.

A beruházást 2014 folyamán tulajdonosai az AUDI Hungária részére értékesítették.

 

Ajánlatkérés

Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot értékesítőnknél, hogy személyesen segíthessünk kiválasztani az Önnek legjobban megfelelő lakást!

 

Rácz Tibor

Rácz Tibor
Vezető értékesítő
+36 70 454 50 50

racz.tibor

Bacsa Izabella

Bacsa Izabella
Vezető értékesítő
+36 70 454 3004

bacsa.izabella

Értékesítési iroda Bécsi Corner
1025 Budapest, Szépvölgyi út 6.

Nyitva tartás H-P: 9:00-19:00
Előre egyeztetett időpontban

Telefon +36 1 225 25 20